Mindfulness avondtraining

Mindfulness in het klooster regio Arnhem Nijmegen

Veel mensen voelen de wens om meer rust in hun hoofd te ervaren, om zich energieker te voelen en met meer focus hun dingen te doen. Om mensen hierbij te ondersteunen hebben wij de Mindfulness avondtraining ontwikkeld.

Het zijn bijeenkomsten in een informele, ontspannen sfeer. Je leert de structuur van je gedachten waar te nemen, met als resultaat meer rust in hoofd en lijf. Door de regelmatige training en integratie in je dagelijkse leven zal op een natuurlijke manier meer balans in je denken, voelen en doen ontstaan.

In deze no-nonsense Mindfulness avondtraining wordt veel geoefend. De methodieken zijn in toegankelijke taal, neurowetenschappelijk onderbouwd en geïnspireerd op onder andere Mindfulness, NLP, Eckhart Tolle, Thich Nhat Hanh, Jon Kabat-Zinn en gezond boeren verstand.

De avonden zijn van 19.30 tot ca. 21.45 uur. De avonden bouwen op elkaar voort en het effect zal het grootst zijn als je op alle avonden aanwezig bent.
Deze avonden zijn ook los van elkaar te bezoeken om Mindfulness te leren kennen.
Inloop vanaf 19.15 uur. Het verzoek is om op tijd aanwezig te zijn. Aanmelding is in verband met de corona maatregelen noodzakelijk en voor ons prettig i.v.m. de voorbereiding.
e-mail info@instituutmenz.nl of via het aanmeldformulier.

Locatie: Klooster Huissen (regio Arnhem/Nijmegen). Parkeergelegenheid is op de Stadsdam 2 in Huissen.
Het tarief is € 15,–  incl. koffie en thee (betaling contant op de avond zelf).
De opbrengst uit de avonden komt een kindertehuis in Vietnam ten goede (Maitreya-fonds).

Data:

Afhankelijk van de corona ontwikkelingen zijn we van plan om in het voorjaar 2022 weer te starten. Wij zullen de startdata in onze nieuwsbrief bekend maken.

Indien je vragen hebt, neem gerust contact met ons op via info@instituutmenz.nl of 026 376 45 33.

Interesse?

meld je aan of neem vrijblijvend een optie voor de Mindfulness avond-training

Vooraankondiging

Heb je zin om je-zelf in een Mindfulness stilte retraite te ervaren en om onbewuste patronen en diepe rust in jezelf te ontdekken ?

Dan zou de  Mindfulness Presence-training en stilte retraite  interessant voor jou kunnen zijn.

Als je interesse hebt verzoeken we je dit aan ons kenbaar te maken, zodat we een vrijblijvende trainingsplaats voor jou kunnen reserveren. Indien je vragen hebt, neem gerust contact met ons op via info@instituutmenz.nl of 026 376 45 33.