NLP trainer-certificeringstraject

Aankondiging!

Wil jij je na je trainersopleiding je met het NLP trainer-certificeringstraject verder verdiepen en ontwikkelen om NLP Trainer te worden?

Op 13 september start het NLP trainer-certificeringstraject.

Wij zullen hier binnenkort de opleidingsbeschrijving en doelstellingen van dit ontwikkelingstraject plaatsen.

Verder alvast de praktische informatie voor de eigen planning.

Instroom:

Voor alle NLP Masters die bij Instituut Menz de trainersopleiding hebben afgerond, bestaat de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deze opleiding.

De opleiding start op 11 oktober.

De opleidingstijden zijn van 10.00 uur tot ca. 18.00 uur.

  • 1ste blok   11, 12, 13 oktober
  • 2de blok   10, 11, 12 januari
  • 3de blok   08 en 09 maart
  • 4de blok   20 en 21 juni
  • en meerdere, begeleide atelieravonden

Locatie

Om de opleiding en het ontwikkelproces optimaal te ondersteunen laten we dit NLP trainer-certificeringstraject plaatsvinden in het voormalige klooster in Huissen (op korte afstand van Arnhem en Nijmegen). In de trainingszaal en de grote kloostertuin is voldoende ruimte en rust om optimaal van de opleiding te kunnen profiteren.

In de pauzes kun je ook genieten van de schitterende omgeving van de uiterwaarden van de Neder-Rijn.

Tarief

Het tarief voor dit NLP trainer-certificeringstrajectis in 2019 is € 2640,-
Dit is inclusief het lesmateriaal, de begeleide atelieravonden, de syllabus, warme lunchmaaltijd, koffie, thee, fruitsappen, fruit e.d.
Deze opleiding is vrijgesteld van BTW.

Eten en wensen

Onze maaltijden komen met voorkeur uit de regio en zijn vegetarisch en grotendeels biologisch. Met betrekking tot de lunches kunnen wij rekening houden met dieetwensen of allergieën. We vragen je deze tijdig aan ons kenbaar te maken. Evenals andere wensen.

Overnachting

Er bestaat de mogelijkheid om te overnachten. Als deelnemer van Instituut Menz ontvang je korting op de kamer met ontbijt in het klooster.

Certificering

Na het met goed gevolg afronden van het NLP trainer-certificeringstraject word je als NLP trainer gecertificeerd binnen de richtlijnen van de NVNLP.

Interesse?

meld je aan of neem vrijblijvend een optie voor het nlp trainer-certificeringstraject

Als je meer informatie wenst, neem gerust telefonisch contact met ons op via het nummer 026-376 45 33, e-mail info@instituutmenz.nl of via het aanmeldformulier.