NLP Trainersopleiding

In 2018 start onze nieuwe NLP trainersopleiding

Wil je na je NLP master je verder ontwikkelen? Heb je de wens om je (verder) te bekwamen in het vak als trainer? Wil je de trainer worden die jij wil zijn. Heb je misschien de ambities om NLP trainer te worden?

Dan is onze NLP trainersopleiding die wij op 14 september gaan starten misschien interessant voor jou.

Wij hebben de wens om meer mensen te helpen zich te ontwikkelen, zodat zij wederom andere mensen ondersteunen in hun ontwikkeling.
Als trainers zien we, dat mensen die veel aandacht hebben besteed aan hun persoonlijke ontwikkeling tijdens de NLP Practitioner, de Master Practitioner en wellicht nog andere opleidingen, behoefte hebben om zelf uit te gaan dragen waar ze voor staan en wat zij te bieden hebben. Tijdens onze trainersopleiding willen we deze mensen optimaal ondersteunen, zodat zij hun eigen thema’s dieper leren kennen en bewustzijn ontwikkelen over de eigen processen en die van anderen. We willen mensen opleiden die niet alleen voor de groep een techniek kunnen uitleggen, maar van betekenis kunnen zijn voor leerprocessen en groepsprocessen die plaatsvinden op een diepere laag.
We maken daarbij gebruik van verschillende theorieën en modellen (zoals theorie U, neurowetenschappelijke bronnen, motivatietheorieën, NLP, mindfulness, lichaamsgerichte bronnen, leertheorieën).

De opleiding zal uit twee gedeelten bestaan:

In deel 1 (trainersopleidings-traject) gaat het om het vak van trainer in het algemeen en je persoonlijke ontwikkeling. Dit traject is voor die NLP Master te volgen die stappen willen zetten in de persoonlijke ontwikkeling en daarnaast de eigen communicatie willen versterken.
Het tarief van € 3267,- voor het trainersopleidings-traject is in 2018 (gedeeltelijk) nog als studiekosten aftrekbaar.

In deel 2 kunnen degenen die zich verder willen ontwikkelen, als internationaal erkende NLP trainer opgeleid en gecertificeerd worden.
Het tarief voor het NLP trainer certificerings-traject moet nog bepaald worden.

Voor alle NLP Masters die bij Instituut Menz zijn afgestudeerd, bestaat de mogelijkheid om alvast een optie te nemen voor deze opleiding.
Voor NVNLP erkende NLP Masters die buiten Instituut Menz zijn afgestudeerd, bestaat de mogelijkheid om middels een intake te verkennen of een optie genomen kan worden.

Uitgebreide informatie volgt en zal eind december hier beschikbaar zijn.

Wil je alvast de data noteren (onder voorbehoud)

De opleidingstijden zijn van 10.00 uur tot ca. 18.00 uur.

  • 1ste blok  14, 15, 16 september 3 dagen
  • 2de blok  26, 27, 28 oktober 3 dagen
  • 3de blok  30/01, 02 november/december
  • 4de blok   16, 17 februari  2 dagen
  • 5de blok   22, 23, 24 maart 3 dagen
  • 6de blok   11, 12 mei   2 dagen
  • 7de blok   22, 23 juni   2 dagen of eventueel 24 juni nog erbij

Interesse?

meld je aan of neem vrijblijvend een optie voor het trainersopleidingstraject – onderdeel van de NLP trainersopleiding –

Als je meer informatie wenst, neem gerust telefonisch contact met ons op via het nummer 026-376 45 33, e-mail info@instituutmenz.nl of via het aanmeldformulier.