Feestelijke avond met inhoud, humor en verbinding. 27 september om 19.30 uur, de lancering van Otis

Feestelijke avond met inhoud, humor en verbinding. 27 september om 19.30 uur, de lancering van Otis

Op 27 september wordt het tweede boek van Martijn Niemeijer ‘Otis’ gelanceerd tijdens een avond met inhoud, humor en verbinding. Voor mij gaat het in dit ontroerende boek eigenlijk over NLP zonder dat de NLP terminologie is gebruikt. Een inspirerende en soms grappige vertelling van een jongen van 17 jaar, half Antilliaan. Vader onbekend. Moeder behoorlijk gek met egocentrische trekjes met wie hij leeft in een flat met 1200 mensen en 90 nationaliteiten. Belangrijkste levensles: je moet het allemaal alleen opknappen. Maar dan vindt hij Nuru, een klein meisje dat is achtergelaten door haar ouders. Wat moet hij doen? Wegkijken? Weglopen? Of doet hij iets wat voor hemzelf nog nooit iemand heeft gedaan: blijven?

Ik denk dat dit boek niet alleen veel jongeren maar ook veel volwassenen gaat inspireren, ontroeren en vermaken.
Vooral ben ik positief verrast over de voortdurende keuzes voor de kant van de oorzaak die Otis in zijn leven maakt. Je moet het maar kunnen op je 17e.
Op de avond zelf zal ik ook een bijdrage leveren. Niet alleen omdat de auteur Martijn Niemeijer mijn schoonbroer is, maar omdat me dit boek echt heeft geboeid en geraakt.Ondanks dat ik zelf eigenlijk geen grote lezer ben.

Op 27 september zal ik op de avond spreken over beelden die we van elkaar maken en hoe je zelfbeeld ontstaat. Hoe kun je daarin flexibiliteit ontwikkelen en een statische mindset inruilen voor een mindset die gericht is op groei?
Als je zin hebt in een bijzondere avond en een afwisselende boekpresentatie, dan kun je meer informatie vinden op de website van Martijn Niemeijer
Ik verheug me om je misschien die avond te ontmoeten.
Hartelijke groet,
Bernd Jansen

Tarief
€ 20,– per persoon of € 27,50 voor 2 personen inclusief een gesigneerd exemplaar van Otis  (t.w.v. € 14,99).
Het is een feestelijke avond zonder winstoogmerk en eventuele winst wordt gedoneerd aan Stichting de Gaarkeuken, het nieuwe initiatief van Clara en Sjaak Sies.
(Initiatiefnemers en oprichters van de voedselbank)

Datum en locatie
27 september van 19.30-21.30 uur, Zimihc theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht

Klik hier voor meer informatie als je wilt deelnemen
Heb je vragen?
Neem gerust  contact met Martijn op.