Mindfulness avondtraining

Mindfulness avondtraining

Veel mensen voelen de wens om meer rust in hun hoofd te ervaren of om zich energieker te voelen en met meer focus hun dingen te doen. Daarom hebben wij de Mindfulness avondtraining ontwikkeld.

Het is een reeks bijeenkomsten in een informele, ontspannen sfeer. Je leert effectiever je eigen gedachten te focussen en de structuur van je gedachten waar te nemen, met als resultaat meer rust in hoofd en lijf. Door de regelmatige training en integratie in je dagelijkse leven zal op een natuurlijke manier meer balans in je denken, voelen en doen ontstaan.

In deze no-nonsense Mindfulness avondtraining wordt veel geoefend. De methodieken zijn in toegankelijke taal, neurowetenschappelijk onderbouwd en geïnspireerd op onder andere mindfulness, NLP, Eckhart Tolle, Thich Nhat Hanh, Jon Kabat-Zinn en gezond boeren verstand.

Het zijn vrije inloopavonden, kom gewoon langs. Ze zijn van 19.30 tot ca. 21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur. Het verzoek is om op tijd aanwezig te zijn. Aanmelding is niet noodzakelijk, maar voor ons prettig en kan via het nummer 06 40 86 85 19, e-mail info@instituutmenz.nl of via het aanmeldformulier.

Locatie: Dominicanenklooster, Stadsdam 1 in Huissen (regio Arnhem/Nijmegen).
Het tarief is € 15,– (betaling contant op de avond zelf).
De opbrengst uit de avonden komt kinderen en jongeren in Vietnam ten goede (Maitreya-fonds).

Eerst volgende data:

De start van een nieuwe reeks Mindfulness avondtrainingen is geplant in het voorjaar 2020

Indien je vragen hebt, neem gerust contact met ons op via info@instituutmenz.nl of 026 376 45 33.

Interesse?

meld je aan of neem vrijblijvend een optie voor de Mindfulness avond-training