Aanbod

NLP informatieavond

Er wordt de laatste jaren veel over NLP gepraat. Steeds vaker stellen bedrijven NLP als pré in hun vacatures. Maar wat is NLP nou precies? Wat houdt de NLP Practitioner opleiding in? En misschien nog wel belangrijker, in welk gebied van jouw leven – in jouw professionele of persoonlijke ontwikkeling – kan NLP een bijdrage of uitbreiding zijn?

meer informatie


NLP 3 daagse training

Een compacte en concrete training, waarin je kan proeven wat Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) voor jou kan betekenen voor je eigen persoonlijke- en professionele communicatie.  De basistechnieken van NLP komen aan de orde en je maakt kennis met hoe je doelgerichter, authentieker en effectiever kunt communiceren en je kunt ervaren hoe je meer energie uit je dagelijkse bezigheden haalt.

meer informatie


NLP Practitioneropleiding

Je wilt de keuzes in je leven beter laten aansluiten bij wat voor jou betekenis en zin geeft. En je realiseert je hoe belangrijk communicatie daarin is: communicatie met jezelf en met anderen. Of misschien verlang je naar een grotere persoonlijke effectiviteit. Of je hebt bepaalde doelen in je leven die je onvoldoende weet te realiseren. Is de NLP Practitioneropleiding bij Instituut Menz dan iets voor jou?

meer informatie


NLP Master Practitioneropleiding

Ben je benieuwd naar je diepere drijfveren en patronen die de voeding vormen voor je gedrag, gevoel en emoties?  Wil je meer inzicht in jouw programma’s van onbewust functioneren en die van de ander? Deze opleiding brengt je in contact met je belangrijkste diepliggende waarden. De kennis en inzichten die je opdoet, zullen je keuzemogelijkheden en overzicht in belangrijke situaties vergroten.

meer informatie


Post-masteropleiding

Wil jij je na je NLP Master met de NLP Post-masteropleiding verder verdiepen en ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap? “Leider van je eigen leven.” Wij willen je ondersteunen om een betere versie van jezelf te worden en een inspiratiebron voor anderen. Wij willen mensen laten begrijpen wie ze (willen) zijn (voorbij de ego behoefde) en wat ze willen bijdragen in hun leven.

meer informatie


Mindfulness avondtraining

Veel mensen voelen de wens om meer rust in hun hoofd te ervaren of om zich energieker te voelen en met meer focus hun dingen te doen. Het is een reeks bijeenkomsten in een informele, ontspannen sfeer. Je leert effectiever je eigen gedachten te focussen en de structuur van je gedachten waar te nemen, met als resultaat meer rust in hoofd en lijf.

meer informatie


Mindfulness verdiepingstraining

Een concrete training met diepgang die op humorvolle wijze uitnodigt om meer in contact met jezelf en anderen te komen. Dit zorgt voor meer vitaliteit en overzicht in hoe jij de dingen doet.
Het oefenen verandert structuren in de hersenen die voor emotionele balans bijdragen. Vanzelfsprekend kent de training een gefundeerde theoretische onderbouwing vanuit de (neuro)wetenschap. In combinatie met uitleg over westerse en oosterse psychologiemodellen is de theorie zeer begrijpelijk.

meer informatie


Mindfulness Presence-training en stilte retraite

Een bijzondere retraite die uitnodigt om in 3-4 dagen in stilte je-zelf beter te leren kennen.
Voorbij het eigen ego, ervaringen vanuit het zijn op te doen voor relevante inzichten en levensoriëntatie.
Zodat mensen in het dagelijkse leven meer levenskwaliteit kunnen ervaren.

meer informatie


Voorbij het ego

Leven vanuit vertrouwen en rust. In 2 dagen en 5 avonden leren hoe wij het ego kunnen herkennen, accepteren en loslaten. Trainer: Suzanne Niemeijer

meer informatie


Jongerentraining

Stel je voor dat je met leeftijdsgenoten (tussen de 16 en 22 jaar) erachter kunt komen hoe je dingen ook anders en veel effectiever kunt doen. De kracht van de training is dat veel jongeren veel beter duidelijk hebben wie ze zijn, wat ze willen en welke mogelijkheden ze hebben om hun doelen te bereiken.

meer informatie


NLP counseling

Met NLP-counseling kun je problemen oplossen of verlichten en vragen beantwoorden. Daarbij richt je je op de onderliggende (onbewuste) processen met vaak een verrassend resultaat.

meer informatie


Lezingen

Bent u op zoek naar inspirerende sprekers?  Wij verzorgen geregeld lezingen op maat en bieden ook interactieve lezingen en workshops aan.

meer informatie