Aanbod

NLP informatieavond

Er wordt de laatste jaren veel over NLP gepraat. Steeds vaker stellen bedrijven NLP als pré in hun vacatures. Maar wat is NLP nou precies? Wat houdt de NLP Practitioner opleiding in? En misschien nog wel belangrijker, in welk gebied van jouw leven – in jouw professionele of persoonlijke ontwikkeling – kan NLP een bijdrage of uitbreiding zijn?

meer informatie


NLP Practitioneropleiding

Je wilt de keuzes in je leven beter laten aansluiten bij wat voor jou betekenis en zin geeft. En je realiseert je hoe belangrijk communicatie daarin is: communicatie met jezelf en met anderen. Of misschien verlang je naar een grotere persoonlijke effectiviteit. Of je hebt bepaalde doelen in je leven die je onvoldoende weet te realiseren. Is de NLP Practitioneropleiding bij Instituut Menz dan iets voor jou?

meer informatie


NLP Master Practitioneropleiding

Ben je benieuwd naar je diepere drijfveren en patronen die de voeding vormen voor je gedrag, gevoel en emoties?  Wil je meer inzicht in jouw programma’s van onbewust functioneren en die van de ander? Deze opleiding brengt je in contact met je belangrijkste diepliggende waarden. De kennis en inzichten die je opdoet, zullen je keuzemogelijkheden en overzicht in belangrijke situaties vergroten.

meer informatie


Bewustzijnsretraite met stiltetijd

Een bijzondere retraitetraining die je uitnodigt om in stilte je-zelf beter te leren kennen.
Voorbij het eigen ego, ervaringen vanuit het ZIJN op te doen voor relevante inzichten en levensoriëntatie.
Zodat mensen in het dagelijkse leven meer levenskwaliteit kunnen ervaren.

meer informatie


Stilteretraite in het klooster

Een bijzondere retraite die je uitnodigt om van je-zelf beter te leren kennen.
Voorbij het eigen ego, het ZIJN op een diepe laag begrijpen voor relevante inzichten en levensoriëntatie.
Zodat mensen in het dagelijkse leven meer levenskwaliteit kunnen ervaren.

meer informatie


Voorbij het ego

Leven vanuit vertrouwen en rust. Leren hoe wij het ego kunnen herkennen, accepteren en eraan voorbij kunnen gaan. Begeleider: Suzanne Niemeijer

 meer informatie


Post-masteropleiding

Wil jij je na je NLP Master met de NLP Post-masteropleiding verder verdiepen en ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap? “Leider van je eigen leven.” Wij willen je ondersteunen om een betere versie van jezelf te worden en een inspiratiebron voor anderen. Wij willen mensen laten begrijpen wie ze (willen) zijn (voorbij de ego behoefde) en wat ze willen bijdragen in hun leven.

meer informatie


Persoonlijk oriëntatiegesprek

Tijdens het gratis oriëntatiegesprek zul je meer duidelijkheid hebben of onze geïntegreerde NLP aanpak voor jou op dit moment een goede keuze is. Wij zoeken altijd samen naar de beste oplossing voor jouw ontwikkelingswens.

meer informatie


Lezingen en workshops

Bent u op zoek naar inspirerende sprekers?  Wij verzorgen geregeld lezingen op maat en bieden ook interactieve lezingen en workshops aan.

meer informatie


NLP counseling

Met NLP-counseling kun je problemen oplossen of verlichten en vragen beantwoorden. Daarbij richt je je op de onderliggende (onbewuste) processen met vaak een verrassend resultaat.

meer informatie


Terugkomavonden

Wij organiseren 1x in de maand een gratis inloop- terugkomavond voor (oud-) deelnemers.
Het kan enorm ondersteunend werken om weer een klankbord te hebben om geïnspireerd te worden, nieuwe inzichten op te doen en je weer te herinneren wat voor je werkt.

meer informatie