NLP opleidingslocaties regio Arnhem Nijmegen

NLP opleidingen en trainingslocaties van Instituut Menz in Gelderland

Gesprekslocatie Arnhem

Pontanuslaan 108, 6821 HT Arnhem

De gesprekslocatie voor oriëntatiegesprekken voor NLP opleidingen, NLP cursussen of NLP trainingen als ook NLP maatwerk-trajecten ligt dicht bij het centrum van Arnhem. Maar ook op 5 autominuten rijden vanaf de A50 vanuit Deventer, Zwolle of de A12 Utrecht, Doetinchem. Op het adres in Arnhem bieden wij ook informatie en oriëntatiegesprekken aan m.b.t. NLP trajecten in Nijmegen en NLP opleidingen en Mindfulness trajecten in Arnhem en Huissen. De Pontanuslaan 108 in Arnhem is ook gemakkelijk via het zuiden te bereiken via de A 15 Tiel – Nijmegen. Vervolgens rijd u via de A325 over de stadsbrug van Arnhem. Daarna kunt u het beste de borden centrum volgen. In het centrum kunt u Apeldoorn, Utrecht aanhouden. De Pontanuslaan is een zijstraat van de Apeldoornseweg en is zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. De loopafstand van Arnhem Centraal is ca. 20 minuten.

Gesprekslocatie Arnhem

Meander 251 in 6825 MC Arnhem

Dit is het postadres en de locatie van het secretariaat. Op verschillende plaatsen in de regio Arnhem Nijmegen verzorgt Instituut Menz o.a. NLP opleidingen, NLP trainingen, NLP cursussen, Mindfulness trainingen en NLP coachingsgesprekken voor particulieren en organisaties. Het adres Meander 251, 6825 MC Arnhem ligt aan de Pleyroute, bij de ingang van IJsseloord II, en is met de auto gemakkelijk te bereikbaar. De Pleyroute is de directe verbinding tussen de A12 Utrecht – Arnhem, de A325 Arnhem – Nijmegen en de A 15 Tiel – Arnhem.

NLP opleidingslocatie klooster Huissen regio Arnhem Nijmegen

Stadsdam 1, 6851 AH Huissen

De NLP opleidingen en Mindfulness scholingen van Instituut Menz en onze andere NLP cursussen en NLP trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden in Gelderland plaats in de trainingszalen van het (zeer gastvriendelijke) klooster te Huissen in Gelderland bij Arnhem en Nijmegen. De zalen van deze opleidings- en trainingslocaties zijn van oudsher een oord voor bezinning, scholing en ontwikkeling. het klooster is gelegen in een prachtig natuurgebied in de uiterwaarden van de Neder- Rijn bij Arnhem. De locatie voor onze NLP opleidingen en trainingen is ook met het openbare vervoer via de stations van Arnhem en Nijmegen te bereiken. Het instituut is op een prettige rijafstand te bereiken vanuit Amersfoort, Apeldoorn en Utrecht maar ook vanuit Zutphen, de Achterhoek zoals Doetinchem of vanuit de zuidelijke richting vanuit Den Bosch ( ‘s-Hertogenbosch ) of Oss. Het klooster ligt niet ver van de drielandenhoek Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Op de locatie bevindt zich een prachtige kloostertuin die wij bij mooi weer kunnen gebruiken voor onze NLP opleidingen, trainingen en Mindfulness scholingen om te oefenen en te ontspannen. De hele omgeving is zeer uitnodigend voor een wandeling en om te bewegen. Deze omgeving en het klooster is een mooie ondersteuning bij het bereiken van je professionele of persoonlijke doelstelling. Het gevoel even helemaal weg te zijn van alledaagse verplichtingen, is een optimale uitgangspositie om extra ondersteund van je NLP opleiding of je training te profiteren.

NLP counseling gesprekslocatie Nijmegen

Holleweg 11, 6522 JT in Nijmegen

De gesprekslocatie voor individuele NLP gesprekken in Nijmegen is de Holleweg 11, 6522 JT in Nijmegen, op 5 autominuten afstand van het centrum van Nijmegen.
In Nijmegen bied Instituut Menz NLP counseling en NLP coachingsgesprekken aan. Het adres Holleweg 11 in Nijmegen is gemakkelijk te bereiken via de A 15 Tiel – Nijmegen. Vervolgens rijd u via de A325 Arnhem – Nijmegen over de stadsbrug van Nijmegen. Daarna kunt u het beste de borden Sint Maartens kliniek Nijmegen volgen. De locatie voor de NLP gesprekken in Nijmegen is zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

De NLP opleidingen, NLP trainingen, NLP cursussen en Mindfulness trainingen vinden in Huissen bij Arnhem plaats. Informatie – of adviesgesprekken voor maatwerktrajecten als ook NLP trajecten voor particulieren en organisaties vinden in Arnhem plaats. Op het adres in Arnhem bieden wij ook oriëntatiegesprekken voor NLP opleidingen, NLP cursussen of NLP trainingen als ook NLP maatwerk-trajecten en Mindfulness trajecten in Arnhem aan.

Onze NLP opleidingslocatie klooster Huissen bij Arnhem

Routebeschrijving

met het openbaar vervoer
Trein naar Nijmegen: buslijn 32 naar Huissen, uitstappen: halte Stadswal Fortisbank: ± 30 meter teruglopen, bij het fiets/voetpad slaat u linksaf het paadje in (=Achter de Gracht). U loopt rechtdoor naar de Kloosterlaan. Aan uw linkerhand ligt het klooster.

Trein naar Arnhem: met buslijn 32 of 33 naar Huissen, uitstappen: halte Stadswal Rabobank: u steekt de weg over, ca. 30 meter doorlopen en dan linksaf dit paadje in (Achter de Gracht). U loopt rechtdoor naar de Kloosterlaan. Aan uw linkerhand ligt het klooster.

Met de auto en parkeergelegenheid
Gasten voor het klooster kunnen hun auto parkeren: op de parkeerplaats aan de dijk (Stadsdam) tegenover de hoofdingang van het klooster.

Vanuit het westen en oosten via A12

U rijdt op de A-12, bij knooppunt Velperbroek: neem de afrit 27: Velp, Westervoort, Nijmegen en Zutphen. U blijft Arnhem – Nijmegen (N325) volgen: neem de afslag Huissen. Op de 1e rotonde rechtdoor, 2e rotonde in Huissen neemt u de 3e afslag informatie richting Huissen Centrum/ Loo / Zevenaar, met de weg mee naar links (na ca. 250 meter) hier ziet u aan uw rechterhand een groot parkeerterrein (Molenweide) deze oprijden zover mogelijk naar achteren. Aan de rechterzijde is een trap de dijk op, u steekt daar de weg over naar het klooster.

Vanuit het noorden via A50

U neemt bij knooppunt Waterberg de afslag Arnhem Oberhausen (A12), u rijdt op de A12, bij knooppunt Velperbroek, neem afrit 27: Velp, Westervoort, Nijmegen en Zutphen. U blijft Arnhem – Nijmegen (N325) volgen: neem de informatie afslag Huissen. Op de 1e rotonde rechtdoor, 2e rotonde in Huissen neemt u de 3e afslag richting Huissen Centrum, Loo, Zevenaar, met de weg mee naar links (na ca.250 meter) hier ziet u aan uw rechterhand een groot parkeerterrein (Molenweide), deze oprijden zover mogelijk naar achteren. Aan de rechterzijde is een trap de dijk op, u steekt daar de weg over naar het klooster.

Vanuit Rotterdam. (A15)

U rijdt op de A15 richting Nijmegen tot knooppunt Andelst; daar borden Nijmegen Noord / Arnhem / Kleve volgen. Bij het knooppunt Ressen Arnhem / Bemmel aanhouden, hierna richting Bemmel aanhouden, bij T-splitsing linksaf informatie richting Huissen -daarna 1e rotonde 1e afslag nemen, stoplichten rechtdoor, 2e rotonde de 2e afslag nemen, 3e en 4e rotonde beide 2e afslagen nemen. Op de 5de rotonde neemt u de 1e afslag richting Huissen Centrum / Loo / Zevenaar, met de weg mee naar links (na ca.250 meter), hier ziet u aan uw rechterhand een groot parkeerterrein (Molenweide), deze oprijden zover mogelijk naar achteren. Aan de rechterzijde is een trap de dijk op, u steekt daar de weg over naar het klooster.

Vanuit het zuiden/Brabant. (A50)

De A50 volgen tot op het knooppunt Valburg rechtsaf de A15 op richting Nijmegen Noord/ Arnhem / Kleve volgen. Bij het knooppunt Ressen Arnhem / Bemmel aanhouden, hierna richting Bemmel aanhouden, bij T-splitsing linksaf informatie richting Huissen -daarna 1e rotonde 1e afslag nemen, stoplichten rechtdoor, 2e rotonde de 2e afslag nemen, 3e en 4e rotonde beide 2e afslagen nemen. Op de 5de rotonde neemt u de 1e afslag richting Huissen Centrum/Loo/ Zevenaar, met de weg mee naar links (na ca.250 meter), hier ziet u aan uw rechterhand een groot parkeerterrein (Molenweide), deze oprijden zover mogelijk naar achteren. Aan de rechterzijde is een trap de dijk op, u steekt daar de weg over naar het klooster.