Recensies

Joep Meijer

bankensector

"De inhoud van de training is zeer bruikbaar en verrijkend."

De inhoud van de training is zeer bruikbaar en verrijkend omdat ik nu een palet aan technieken heb die ik kan inzetten om effectiever te communiceren.
Ik heb genoten van de reis die ik samen met de medecursisten en trainers heb mogen maken. Heel bijzonder om zo intens, veilig en professioneel begeleid aan je eigen ontwikkeling te mogen werken.

Joske Duifhuizen

MT lid in organisatie advies

"Goed qua opbouw, snelheid en diepgang. "

Het werken in mijn eigen patronen heb ik als intensief ervaren en die reis is ook nog lang niet voorbij. Het is een stap in de goede richting van mezelf beter leren kennen, er achter komen wie ik ben en wat ik wil om daarop zelf mijn keuzes te baseren (in plaats van het me te laten overkomen).

Guus ten Have

metaalsector

"Vooral de humor maakt het echt een fijne training."

Ik heb de opleiding ervaren als bijzonder en verrassend. Vanuit mijn wereldbeeld was dit allemaal een ver van mijn bed show. Ik had hier in het begin echt totaal geen kaas van gegeten en had er dan ook best moeite mee. Desondanks was dit een ongelofelijke leerschool voor mij waar ik ontzettend veel van heb geleerd en ook nog ga/blijf leren. Bij aanvang had ik een heel ander beeld en doel voor ogen maar toch heeft deze opleiding me geholpen om eindelijk uit mijn oude systeem te komen en het mogelijk gemaakt een andere richting in te slaan waarin er veel ruimte is voor ontwikkeling. De combinatie met mindfulness is ijzersterk en ik had dit niet anders willen doen.

Jessica te Brummelstroete-Opdenoordt

Adviseur zorgsector

"Het voelde als een groot cadeau. Ik heb er veel nieuwe inzichten door gekregen. "

De opleiding helpt mij dat ik anders omga met mijn gezin en familie.
Tijdens mijn werk heb ik het gevoel meer contact te maken en oordeellozer te kunnen luisteren naar anderen.
Ik ben bewuster van mijn eigen wereldbeeld en dat deze niet hetzelfde is als die van anderen, waardoor er meer begrip is.
De afwisseling van theorie en oefeningen was voor mij goed in evenwicht.

 

Frank Mietes

zelfstandig ondernemer

"Ik heb eindelijk keuzes gemaakt, die ik anders nooit gemaakt zou hebben."

Bernd en Suzanne brengen een unieke combinatie van NLP en Mindfulness dat elkaar perfect aanvult. Dankzij de Practitioneropleiding en de ervaringen ben ik met andere ogen gaan kijken naar mijn omgeving en mijzelf: Vrijer en met veel minder oordelen. Ik heb eindelijk keuzes gemaakt, die ik anders nooit gemaakt zou hebben. Zo ben ik sinds vorig jaar uit loondienst gegaan en maak ik als eigen ondernemer nu mijn eigen keuzes qua werk en privé. Ik ben hierdoor een (geestelijk) rijker mens geworden.