Mindfulness retraitetraining

Mindfulness bij Instituut Menz in het klooster, regio Arnhem Nijmegen

Met onze Mindfulness retraitetraining, zal je meer rust ervaren en daarnaast leren hoe je meer kwaliteit aan je leven kunt geven.

In een Mindfulness- en bewustzijnsretraite met stiltetijd leer je de structuur van je gedachten waar te nemen, met als resultaat meer rust in hoofd en lijf. Door de regelmatige training en integratie in je dagelijkse leven zal op een natuurlijke manier meer balans in je denken, voelen en doen ontstaan.

In deze no-nonsens Mindfulness retraitetraining wordt veel geoefend. De methodieken zijn in toegankelijke taal, neurowetenschappelijk onderbouwd en geïnspireerd op onder andere Mindfulness, ZEN, Advaita Vedanta, NLP, Eckhart Tolle, Thich Nhat Hanh, Rupert Spira, Francis Lucille en gezond boeren verstand.

Aanpak Mindfulness retraitetraining

Dagelijks zijn er meerdere geleide meditaties. Aangevuld met 2-3 dialoog momenten waar concrete vragen toegelicht worden. Eventueel benodigde toelichting zullen wij op een zeer toegankelijke en natuurlijke wijze aanbieden. In combinatie met eventuele uitleg over de werking van de hersenen, oosterse en westerse- psychologie  en wijsheden wordt de onderbouwing begrijpelijk aangeboden en soms ontstaat hierbij ook ontzettend veel humor.

De geleide meditaties en dialogen zijn een verder ontwikkeling op eerdere retraites.

Locatie: Klooster Huissen (regio Arnhem/Nijmegen).

Indien je vragen hebt, neem gerust contact met ons op via info@instituutmenz.nl of 026 376 45 33.

Interesse?

meld je aan of neem vrijblijvend een optie voor retraitetraining met stiltetijd

Als je interesse voor onze retraite met stiltetijd hebt, neem contact met ons op via 0640868519, info@instituutmenz.nl of via het contactformulier.