Het team van Menz

thumb image

Bernd Jansen

Achtergrond: technische bedrijfskunde, bedrijfseconomie, en psychotherapie.

Na jarenlange ervaring in de techniek in handel en industrie, in het beroepsonderwijs en als therapeut in de integratieve psychotherapie werkt ik tegenwoordig vooral met mensen in groepen om veranderingen in gang te zetten en ontwikkelingen te begeleiden. Mijn aanpak en werkwijze is vooral geïnspireerd door ontwikkelingen in de neurowetenschappen.
Als oprichter en NLP trainer van het Instituut Menz werk ik met enorm veel plezier met mensen. Ik sta voor kwaliteit, zorgvuldigheid, persoonlijk contact en een behoorlijk portie humor.


thumb image

Suzanne Niemeijer

Achtergrond: pabo, pedagogiek en ontwikkelingspsychologie

Mijn wortels liggen in het basisonderwijs en speciaal onderwijs in verschillende functies. Door jarenlang werkzaam geweest te zijn in het hbo als docent, teamleider en opleidingsmanager neem ik diverse ervaringen mee in mijn tegenwoordige functie als docent Pedagogische tact en leiderschap voor het Nivoz.
Het werk bij het Nivoz en Instituut Menz doe ik met veel plezier en ervaar het als inspiratie en aanvulling op elkaar.

Als medeoprichter en NLP trainer van Instituut Menz vind ik het belangrijk me te richten op echt contact, vanuit inlevingsvermogen in de ander. Als dat er is, kan er werkelijke groei plaatsvinden

Ik zet me in voor: enthousiasme, autonomie, liefde  en verbondenheid.


thumb image

Han Polman

Achtergrond: pabo, ziekenverzorging, haptotherapie.

Na jaren werken in de gezondheidszorg, werk ik sinds 2002 als leerkracht en docent-coach in het speciaal basisonderwijs in Nijmegen. Door dit werk ben ik me ervan bewust geworden hoe belangrijk het is om de mens als geheel te zien. Het toepassen van een geïntegreerde manier van NLP biedt mij inzichten en gereedschappen om gezamenlijk duurzame resultaten te bereiken.

Ik geniet ervan als mensen hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten ontwikkelen.
Als NLP trainer in opleiding sta ik voor betrokkenheid, flexibiliteit, authenticiteit, aandacht  en kwaliteit.


thumb image

Lucy Niewijk

Achtergrond: human resource management.

Jarenlang was ik werkzaam als loopbaancoach en hrm-adviseur in de zorgsector. In 2011 besloot ik om te stoppen met het hrm-werk om te werken met dieren op mijn boerderij en mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het fantastisch om mensen te zien “ontdekken” en als assistent-trainer mijn steentje bij te dragen aan de vooruitgang.
Daarbij sta ik voor authenticiteit, liefdevolle oprechtheid, zorgvuldigheid en warmte met een open mind.

In het instituut organiseer ik ondersteunende processen en neem in het onderwijsproces vooral een coachende rol in.