NLP opleiding Nijmegen

NLP opleiding Nijmegen

Er wordt de laatste jaren veel over NLP gepraat en er zijn veel boeken over geschreven. Steeds vaker stellen bedrijven NLP als pré in hun vacatures. Maar wat is dit Neuro Linguïstisch Programmeren nou precies? Wat houdt de Practitioneropleiding in? En misschien nog wel belangrijker: in welk gebied van jouw leven – in je professionele of persoonlijke ontwikkeling – kan een NLP opleiding Nijmegen /Arnhem een bijdrage of uitbreiding zijn?
Wil je meer weten? Dan biedt onze NLP informatieavond voor de regio Arnhem Nijmegen hiervoor een goede mogelijkheid.

In ongeveer twee uur tijd laten we je kennis maken met de basisprincipes en technieken van NLP en de structuur van onze trainingen.

Tevens is deze avond een prima gelegenheid om de sfeer te proeven, inspiratie op te doen en kennis te maken met de trainers. Na afloop van de avond weet jij wat NLP voor jou kan betekenen.

Data en tijden

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 22.00 uur. De datum van de volgende informatieavond is te zien in het vakje “agenda” rechts boven

Inloop met koffie/thee vanaf 19.10 uur
Wij stellen het op prijs als je je van tevoren aanmeldt via het aanmeld/optieformulier of via telefoonnummer 026-376 45 33. Er zijn geen kosten verbonden aan de informatieavond.

NLP locatie regio Nijmegen en Arnhem

NLP locatie klooster Huissen
Stadsdam 2
6851 AH Huissen (bij Arnhem en Nijmegen)

NLP locatie Nijmegen voor NLP coaching
Holleweg
6522 JT Nijmegen


Interesse ?

meld je aan of neem vrijblijvend een optie voor de NLP informatie-avond regio Arnhem Nijmegen